KARINA LANGE udviklingscoach

Home Kontakt Blog


Karina Lange Karina er uddannet coach hos Sofia Manning og tilknyttet Manning Inspire som coachtræner og censor.

Karina er forfatter til bogen Hvis din hest er død - så stå af, coaching for lærere og pædagoger. Bogens hovedformål er at hjælpe lærere og pædagoger med at få en lettere arbejdsdag og som følge deraf mere arbejdsglæde.

Karina har sit eget coachingfirma og samarbejder derudover med coach Christin Illeborg omkring afholdelse af workshops og teamcoaching i firmaet Illeborg & Lange.

Med en baggrund som folkeskolelærer siden 1998 og en uddannelse i vejledning og kollegial supervision fra 2006 har Karina valgt at lave workshops til eksempelvis uddannelsesinstitutioner og andre områder, hvor der arbejdes med formidling til både børn og voksne. Karina afholder workshops omkring blandt andet samarbejde og feedback både på skoler, i institutioner og i private virksomheder og har desuden stor erfaring med teamcoaching af ledelsesteam inden for den pædagogiske verden.


Karina fremstår meget professionel og dygtig. Hun ved, hvad hun vil, har en klar målsætning og fin etik i sin direkte form. Børnehaven Engle kan stærkt anbefale Karina til andre. Karina havde gjort sig gode forberedelser og var engageret og professionel. Ledelsen og personalet fik til fulde indfriet forventningerne.
Dorte Filtenborg Sørensen, leder Børnehaven Engle.