KARINA LANGE udviklingscoach

Home Kontakt Blog


TEAM COACHING

Teamcoaching giver jer indsigt i, hvor I som team har mulighed for udvikling. Den indsigt giver jer mulighed for at se, hvordan netop jeres team fungerer, og hvordan I kan udnytte hinandens evner og styrker optimalt - og nå jeres mål

• Bliv opmærksomme på hinandens ressourcer

• Få kvalitet i jeres teamsamarbejde

• Optimer jeres kommunikation

• Få en bedre mødestruktur

• Få fokus på feedback og forventningsafklaring

I mit job som lærer har jeg arbejdet i forskellige teams og fået fokus på, hvor stor betydning samarbejdsformen har for oplevelsen af kvalitet eller mangel på samme. Ved at få afklaret hvilke forventninger I har til hinan- den, vil I kunne få fokus på, hvad der kræves for at teamsamarbejdet bliver optimalt for jer.
Karina er en rigtig god sparringspartner, hurtig til at opfatte vores “problem” og guide til løsninger. meget grundig og meget saglig. Karina er en meget behagelig person at tale med. Meget anerkendende, aldrig følte vi, at vi havde sagt eller følt noget “forkert”.
Maj-Brith Andersen, leder og Inge Bertram Pedersen, souschef Børnehaven Amagerbro.

Illeborg & Lange besidder sammen en evne til at få mig og mine kolleger til at frembringe mere end nogle af os nok havde forestillet os. Jeg personligt fornemmer stor indsigt i hvordan man får mennesker til at deltage aktivt i processen.
Carsten Jensen teamleader, Thrane & Thrane.

Illeborg & Lange har en god tilgang til at styre teamet frem mod gruppens forventninger og mål med dagen, dog uden at præge resultatet med egne meninger, hvilket gør at deltagerne opnår commitment til resultatet af teamcoachingen.
René Bødtker, Projekt Manager - Thrane & Thrane.