top of page
Referencer

"Karina er en seriøs og meget ærlig coach - hvilket gør, at man selv bliver ærlig og får taget sine egne opgaver seriøst og løst dem. Jeg fik konkrete værktøjer, som letter mit arbejde og gør mig glad og fremsynet. Karina giver dig mulighed for selv at finde frem til livsglæden og det positive – Coaching hos Karina er fremadrettet og effektivt”. 

Ib Tardini, Filmproducer hos Zentropa

”Jeg opfatter Karina som dybt professionel, specifikt er hun god til at ramme ”bulls eye” – at ramme lige der, hvor problemets omdrejningspunkt er og via sin coaching at bringe det ud over en problematik og føre det ud i fremtiden - eller føre/hive fremtiden ind i nutiden.”

Tina Jørgensen, souschef – Vibenshus skole 

"Coachingforløbet gjorde, at skodderne er åbnet, man er stadig forskellige i teamet, og skal også være det, men så ser man klarere, hvad der er, og kan nu bruge det konstruktivt. Coachingen har været at komme op af grøften og gå på kanten. Karina kan sit metier - er rolig - møder forberedt og lærte os hurtigt at kende."

Henrik Borre Larsen, skoleinspektør – Vibenshus skole

"Karina er en rigtig god sparringspartner, hurtig til at opfatte vores ”problem” og guide til løsninger. Meget grundig og meget saglig.

Karina er en meget behagelig person at tale med. Meget anerkendende, aldrig følte vi, at vi havde sagt eller følt noget ”forkert”.

Maj-Brith Andersen, leder og Inge Bertram Pedersen, souschef – Børnehaven Amagerbro

image (10).jpg

"Karina fremstår meget professionel og dygtig. Hun ved, hvad hun vil, har en klar målsætning og fin etik i sin direkte form. Børnehaven Engle kan stærkt anbefale Karina til andre.

Karina havde gjort sig gode forberedelser og var engageret og professionel. Ledelsen og personalet fik til fulde indfriet forventningerne."

Dorte Filtenborg Sørensen, leder - Børnehaven Engle

"Det vigtigste for mig var at høre, at andre har det lige som mig med feedback – og at der er redskaber, der virker.

Det har været en øjenåbner, som har givet mig et perspektiv at tage med hjem og rusket op i nogle mosgroede vanemønstre."

Birthe Sonne Kristensen, FreelanceJournalist

Vi har fået redskaber/metoder til at udvikle vores ledelse. En forståelse af de andres baggrund for at sidde i ledelsen og derigennem en større accept og rummelighed. Det har været en god oplevelse."

Ane Kastberg, afdelingsleder - Husum skolefritidshjem, klub og skovbørnehave  

"Karina formår at få fokus på det, som det egentlig drejer sig om og sammenfatte forskellige måder at sige tingene på, så det bliver forståeligt for alle. Karina udviser et super overblik og forståelse for vores situation/institution. Hun er god til at se og høre den enkelte. Hendes engagement er meget højt og det skaber en lyst til at rykke og udvikle sig.

 

 

bottom of page